Rólunk

Blaskovics Kerékpár - Győr

A Blaskovics Kerékpár egyszemélyes mellékvállalkozásból nőtte ki magát Győr legnagyobb kerékpárszaküzletévé. Blaskovics István, a családi üzlet megalapozója 1994-ben, a nyugdíj melletti keresetkiegészítésként kezdett kerékpárok forgalmazásával foglalkozni, s mindössze 15 darabos induló árukészlettel nyitotta meg első üzletét a Szigethy Attila és a Tihanyi Árpád út sarkán.

Már a nyitás éve hatalmas sikert és nem várt forgalmat hozott, s a vállalkozás évről-évre fejlődött. 1999-ben kerékpárszervizzel bővült a cég tevékenysége, 2008 tavaszán pedig megnyílt a Blaskovics Kerékpár új, Baross úti szalonja, ahol – a régi profil megtartása mellett – prémium kategóriájú, hobbi és professzionális kerékpárok is helyet kaptak.

Egyre több márka jelent meg a Blaskovics Kerékpár kínálatában, s ma már 400-550 darabos raktárkészletből válogathatnak az új kerékpárra vágyók. A hatalmas választékban mindenki megtalálja a számára ideális kétkerekűt, legyen szó hétköznapi városi közlekedésről, hegyi kirándulásokról, vagy éppen versenyszerű sportról. A vállalkozást ma már a család második generációja, Blaskovics Attila viszi tovább – akárcsak a profi, szakszerű kiszolgálást, amely teljes körű szolgáltatást jelent minden vásárlónak!

+
Munkatárs
+
elégedett vásárló
+
eladott kerékpár
+
éve a piacon